Visitors

Pengenalan

My photo
Sebuah gedung online yang memasarkan pelbagai jenis produk yang dapat menjamin kebahagiaan hubungan berumahtangga berkekalan sepanjang hayat.

Mahukah anda terus kelihatan hebat di mata orang dengan penampilan macho anda TETAPI Hakikat Sebenarnya Anda Sentiasa TEWAS di ranjang? Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Inilah realitinya keadaan suami isteri yang bermasalah seksual di mana setiap orang terlepas pandang. Masing-masing malu dan segan untuk berbincang bagi mencari jalan penyelesaian.Tanpa sedar bahawa nafkah BATIN suami dan isteri juga perlu diberikan perhatian.

" Tahukah Anda bahawa terdapat ramai lelaki hanya mampu bertahan KURANG DARI 10 MINIT SAHAJA ketika zakar berada di dalam faraj MALAH ada juga yang kurang dari SEMINIT... "

" Apakah Produk Terbaik & Selamat yang harus diambil untuk menangani masalah Pancut Awal anda Dengan Cara Paling Mudah, Semudah 1-2-3...?"

Ya..Mahligai Cekaro akan membantu anda dalam merealisasikan impian anda.Berbagai produk kami sediakan.


Sunday, March 15, 2009

AYUZIP CURVYLICIOUS


KEISTIMEWAANNYA

Ingin memiliki bentuk PAYUDARA yang mantap. Ubi bidadari putih adalah penawarnya.

Boleh memberi kesan pembetukan semula pada bentuk PAYUDARA yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia.

Ia menjanjikan kecantikan PAYUDARA agar semakin montok dan mengiurkan seperti yang diidamkan oleh setiap wanita.

Memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian PAYUDARA dan PINGGUL.

Hasil penggunaan kerap pasti memberikan kesan yang cepat tehadap saiz PAYUDARA.

Mengandungi agen ANTI KANSER yang dapat mengelakkan penyakit kanser payudara.

Sesuai untuk wanita yang berumahtangga dan anak gadis remaja tanpa mengira peringkat umur.


HARGA S/M : RM60.00

HARGA S/S : RM65.00

No comments:

Post a Comment