Visitors

Pengenalan

My photo
Sebuah gedung online yang memasarkan pelbagai jenis produk yang dapat menjamin kebahagiaan hubungan berumahtangga berkekalan sepanjang hayat.

Mahukah anda terus kelihatan hebat di mata orang dengan penampilan macho anda TETAPI Hakikat Sebenarnya Anda Sentiasa TEWAS di ranjang? Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Inilah realitinya keadaan suami isteri yang bermasalah seksual di mana setiap orang terlepas pandang. Masing-masing malu dan segan untuk berbincang bagi mencari jalan penyelesaian.Tanpa sedar bahawa nafkah BATIN suami dan isteri juga perlu diberikan perhatian.

" Tahukah Anda bahawa terdapat ramai lelaki hanya mampu bertahan KURANG DARI 10 MINIT SAHAJA ketika zakar berada di dalam faraj MALAH ada juga yang kurang dari SEMINIT... "

" Apakah Produk Terbaik & Selamat yang harus diambil untuk menangani masalah Pancut Awal anda Dengan Cara Paling Mudah, Semudah 1-2-3...?"

Ya..Mahligai Cekaro akan membantu anda dalam merealisasikan impian anda.Berbagai produk kami sediakan.


Friday, March 13, 2009

LEMAK BELUT PUTIH


LEMAK BELUT PUTIH

Lemak Belut Putih Yang Telah Dimasak Dan Telah Dimasukkan Buah Kayu Baik Untuk Lelaki Dan Wanita.

KHASIATNYA

Untuk Lelaki

   • Memulih keanjalan urat saluran kencing dan saluran air mani.
   • Memulihkan 6666 urat saraf.Melancarkan pancutan air mani.
   • Menguatkan zakar.Membetulkan zakar yang bengkok
   • Memulih urat-urat zakar supaya tegang,kuat dan bertenaga.

· Untuk kebahagiaan rumah tangga demi hubungan suami isteri.

Untuk wanita

   • Masalah keputihan dan haid tidak teratur.
   • Masalah rahim dan peranakan.

Cara guna

Ambil tujuh(7) titik dicampurkan dengan air panas suam dan diminum selama 3 hari berturut-turut,1 kali sehari seelok-eloknya sebelum tidur.

Harga

S/M

: RM55.00


S/S

: RM55.00

1 comment:

 1. Pda Semua Malaysian,belutputih may be good,but my personal experience,the normal belut has got a very high CHOLESTEROL.Adakah belutputih telah di buat clinical study tentang ksndungan CHOLESTEROLNYA.

  tk

  ReplyDelete