Visitors

Pengenalan

My photo
Sebuah gedung online yang memasarkan pelbagai jenis produk yang dapat menjamin kebahagiaan hubungan berumahtangga berkekalan sepanjang hayat.

Mahukah anda terus kelihatan hebat di mata orang dengan penampilan macho anda TETAPI Hakikat Sebenarnya Anda Sentiasa TEWAS di ranjang? Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Inilah realitinya keadaan suami isteri yang bermasalah seksual di mana setiap orang terlepas pandang. Masing-masing malu dan segan untuk berbincang bagi mencari jalan penyelesaian.Tanpa sedar bahawa nafkah BATIN suami dan isteri juga perlu diberikan perhatian.

" Tahukah Anda bahawa terdapat ramai lelaki hanya mampu bertahan KURANG DARI 10 MINIT SAHAJA ketika zakar berada di dalam faraj MALAH ada juga yang kurang dari SEMINIT... "

" Apakah Produk Terbaik & Selamat yang harus diambil untuk menangani masalah Pancut Awal anda Dengan Cara Paling Mudah, Semudah 1-2-3...?"

Ya..Mahligai Cekaro akan membantu anda dalam merealisasikan impian anda.Berbagai produk kami sediakan.


Sunday, March 15, 2009

PHERO-X

Ingin memikat wanita?gunakan kuasa Pheromone!!!

Gunakan pheromons sejenis hormon lelaki, perangsangan nafsu semulajadi yang berkuasa, anda boleh memikat, mempesona, menguja dan menggoda mana-mana wanita. Ia turut meningkatkan daya keterampilan anda terhadap wanita secara mendadak. Dijamin oleh saintis antarabangsa! jadilah jaguh dalam arena memikat wanita!

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan utntuk berkomunikasi dengan orang sekeliling anda. melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi secara sedar atau tidak.

MANAFAAT MENGGUNAKAN PHERO-X

Ramai lelaki akui dan bersetuju, Phero-x adalah minyak wangi hormon yang berevolusi, diketahui oleh umum memang berkesan untuk memikat wanita dan dapat meningkatkan penampilan diri melalui aura.

- Meningkatkan penampilan diri anda secara saintifik.

- Boleh membuat setiap orang melayan anda dengan mesra.

- Dapat memikat wanita.

- 25x kepekatan berbanding jenama lain.

- 10mg pheromone dalam 5ml mineral oil.

Harga S/M : RM55.00

Harga S/S : RM60.00No comments:

Post a Comment