Visitors

Pengenalan

My photo
Sebuah gedung online yang memasarkan pelbagai jenis produk yang dapat menjamin kebahagiaan hubungan berumahtangga berkekalan sepanjang hayat.

Mahukah anda terus kelihatan hebat di mata orang dengan penampilan macho anda TETAPI Hakikat Sebenarnya Anda Sentiasa TEWAS di ranjang? Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Inilah realitinya keadaan suami isteri yang bermasalah seksual di mana setiap orang terlepas pandang. Masing-masing malu dan segan untuk berbincang bagi mencari jalan penyelesaian.Tanpa sedar bahawa nafkah BATIN suami dan isteri juga perlu diberikan perhatian.

" Tahukah Anda bahawa terdapat ramai lelaki hanya mampu bertahan KURANG DARI 10 MINIT SAHAJA ketika zakar berada di dalam faraj MALAH ada juga yang kurang dari SEMINIT... "

" Apakah Produk Terbaik & Selamat yang harus diambil untuk menangani masalah Pancut Awal anda Dengan Cara Paling Mudah, Semudah 1-2-3...?"

Ya..Mahligai Cekaro akan membantu anda dalam merealisasikan impian anda.Berbagai produk kami sediakan.


Sunday, March 15, 2009

AYUZIP V-GIN LOTIONKeistimewaan

- Ransangan seksual daripada bau.

- Memulihkan MATI PUCUK dan KEDINGINAN terhadap suami.

- Melambatkan MENOPAUSE

- Merawat KEPUTIHAN.

- Anti BAKTERIA dan KULAT.

- Menghilangkan BAU yang tidak selesa.

- Mengekalkan PH dan warna semulajadi kulit.

- MENGETATKAN vagina.

- Memudarkan kesan gelap pada faraj.

- Merawat kesan kedutan pada faraj.

CARA GUNA

Sapukan ayuzip v-gin lotion setiap kali selepas mencuci faraj.lapkan dan pastikan faraj dalam keadaan kering,picit lotion dan sapukan di bahagian bibir vagina.biarkan ia kering dan tidak perlu dibasuh selepas disapu.

HARGA

S/M

: RM39.90


S/S

: RM42.00
No comments:

Post a Comment