Visitors

Pengenalan

My photo
Sebuah gedung online yang memasarkan pelbagai jenis produk yang dapat menjamin kebahagiaan hubungan berumahtangga berkekalan sepanjang hayat.

Mahukah anda terus kelihatan hebat di mata orang dengan penampilan macho anda TETAPI Hakikat Sebenarnya Anda Sentiasa TEWAS di ranjang? Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Rugilah lelaki jika... bersusah payah mendapatkan isteri yang cantik seperti model dengan kos perbelanjaan perkahwinan mencecah puluhan ribu ringgit, tetapi anda gagal menikmati sepenuhnya faedah dari pelaburan tersebut. Isteri bagaikan ladang...bajaklah ia sepuasnya!

Inilah realitinya keadaan suami isteri yang bermasalah seksual di mana setiap orang terlepas pandang. Masing-masing malu dan segan untuk berbincang bagi mencari jalan penyelesaian.Tanpa sedar bahawa nafkah BATIN suami dan isteri juga perlu diberikan perhatian.

" Tahukah Anda bahawa terdapat ramai lelaki hanya mampu bertahan KURANG DARI 10 MINIT SAHAJA ketika zakar berada di dalam faraj MALAH ada juga yang kurang dari SEMINIT... "

" Apakah Produk Terbaik & Selamat yang harus diambil untuk menangani masalah Pancut Awal anda Dengan Cara Paling Mudah, Semudah 1-2-3...?"

Ya..Mahligai Cekaro akan membantu anda dalam merealisasikan impian anda.Berbagai produk kami sediakan.


Sunday, March 15, 2009

PHEROLINS


KEISTIMEWAANNYA

  • UNTUK MEMIKAT SUAMI ATAU TEMAN LELAKI.UNTUK MENAMBAHKAN KEINTIMAN SUAMI ISTERI ·
  • MERANGSANG NALURI SEKS SUAMI ATAU LELAKI. ·
  • UNTUK MENJADIKAN KEYAKINAN DIRI MENINGKAT. ·
  • MEMBUATKAN SUAMI ATAU LELAKI MERASA SELESA KETIKA BERSAMA. ·
  • UNTUK MENGHADIRI TEMUDUGA SESUAI DIPAKAI. ·
  • MEMBUATKAN LELAKI SEGERA PERASAN DENGAN KEHADIRAN KITA.

Apa itu pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone&copulins dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanipulasi pheromone7copulins di dalam pherolins tersebut pada tahap maksimum.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki.ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki.Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dam mereka akan lebih segera perasan kehadiran anda takkala anda menghampiri mereka.


Bagaimana pheromones memikat perhatian lelaki?

Pheromones bukan lagi satu rahsia,ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian badan anda melalui peluh.Bezanya di sini, pherolins menggunakan pheromone yang disentesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas.


Bagaimana copulins memikat perhatian lelaki?

Cecair seperti ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang.Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikut kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

HARGA S/M : RM65.00
S/S : RM65.00

No comments:

Post a Comment